Willen we meer Scirocco's op Bentley-velgen?

Eigenaren van Duitse hatchbacks hebben nogal eens de neiging om premium velgspul onder hun petjesmobiel te plempen. Want dan hoor je er helemaal bij *kuch* *kuch* *kuch*...
 
Eerder kwamen er al diverse Audi’s voorbij gerold op Bentley-wielen en signaleerden we deMercedes-velgen-onder-je-golf-trend die geen trend bleek. Een Volkswagen Up op Porsche-sloffen? Kan ook prima, blijkbaar.
 

Deze voorheen witte Scirocco R -die stiekem geen R is- werd door de Duitse tuner/wrapperFolienking flink verbouwd. Het front, de kont en de skirts moesten het ontgelden. Evenals het uitlaatsysteem, dat vervangen werd door eentje van HG-Motorsport. Stoppen doet ‘ie tegenwoordig dankzij remschijven van een Audi TT RS.

Voor de Scirocco zijn Bentley Continental GT Diamond Series-wielen aan mocht trekken, werd ‘ie flink verlaagd. De 20″ velgen zijn de kers op de lage, kauwgomschrapende taart. Bandenmaat? 225/30/20. Misschien wat krap voor een Bentley-velg?

Het resultaat ziet er strak uit en is per definitie beter dan een Scirocco met Audi-grille en vier uitlaten. Alleen is dat extreem lage in combinatie met die enorme wielen die wegvallen in de body niet mijn ding. Haal dan op zijn minst die Bentley-badges van je wielen af.

Of zit ik er helemaal naast?

Volgens mij (Ed Buijs). zit u er helemaal niet naast carmiggelt.

Sterker nog ik ben het helemaal met u eens. Eigenlijk vind ik het ronduit belachelijk. Je zet Bentley op deze manier aardig voorschut in mijn ogen.

Het zal wel aan mij liggen maar ik pis in me broek als ik weer zo'n petjes figuur zie met bentley of porsche wielen onder zijn vw en een nep breitling of nep rolex om zijn pols.....................

Ik vind het eerder zo overkomen ik wil graag een porsche of een bentley maar ik heb het geld er niet voor. Onder ons gezegd ik wil wel maar ik kan niet. Dus dan alleen de wielen maar.

Extra : Bron: http://www.autoblog.nl/
Terug
mei 6, 2014 Categorie: Algemeen Ingezonden door: EB