Belangrijke regels m.b.t. het plaatsen van een bericht

Specifieke caddy meetings binnen Europa.
BUTTON_TOPIC_LOCKED
Gebruikers-avatar
Ediejo
Caddy-Club Owner
BerichtenCOLON 3101
GeregistreerdCOLON Di Mei 15, 2012 5:57 pm

Belangrijke regels m.b.t. het plaatsen van een bericht

Bericht door Ediejo »

Lees voor het plaatsen van een bericht eerst de Forum regels

Dan hebben we nog een aantal belangrijke mededeling om het forum gezellig te houden.

Ten eerste: het forum van de caddy-club is er puur om de bezoekers te helpen en te informeren. Hou het gezellig is ons motto. Een korte discussie is geen enkel probleem. Mits het goed onderbouwd is. Proberen je gelijk te halen is niet gewenst. Dan wordt het meer een soap serie.

Ga niet de betweter uithangen. Zonder dat je daar erg in hebt gaan andere leden zich daar aan lopen ergeren. En wordt het forum er niet gezelliger op.

Probeer niet overal het laatste woord op te hebben. Soms is het verstandiger om niet te reageren in plaats van wel.

Lopen zeiken, moeilijk doen en stoer gedrag is helemaal niet gewenst. Dat doe je maar lekker ergens anders.

Je mag best laten blijken dat je ergens of met iemand niet eens ben. Maar houd het netjes.

Ga niet vragen wat iets kost. De een heeft nu eenmaal een groter budget dan een ander. Voor de een is 100 euro al een flink bedrag. Voor een ander kan 1000 euro niks zijn. Ik spreek echt uit ervaring. Dat levert eerder jaloezie en afgunst op ipv waardering. In het casemod wereldje heb ik dat al eerder ervaren. En dan krijg je echt scheve gezichten. Wil je toch weten wat iets kost vraag het dan aan degene via de mail of een pm.

Hier mag je gewoon schrijf-, tikfouten maken. Zolang het leesbaar en te begrijpen is, hebben we daar totaal geen probleem mee. Het gaat tenslotte om auto’s en zitten we niet in de schoolbanken. Iemand voor paal zetten vanwege een schrijf- tikfout wordt niet getolereerd. Ik lees regelmatig het een en ander op andere forums. En als ze niet meer uit een discussie komen gaan ze lopen jammeren over schrijf- tikfouten. Daar gaat het onderwerp niet over. Als je dat toch wilt doen. Doe het ergens anders. Of volg een opleiding bij de pabo. Hier wordt je posting daarover zonder enige uitleg verplaatst naar de prullenbak.

Trol gedrag is inmiddels aardig bekent op diverse forums. Dit gedrag wordt hier ook niet geaccepteerd. Wij houden het liever gezellig.

Verder veel plezier gewenst op het forum.
BUTTON_TOPIC_LOCKED